Dao milione: Džejms Hetfild ima jedan od najskupljih hobija VIDEO

Zivot i stil - Subota 23.05.2020 - 12:19

Frontmen benda "Metalika" Džejms Hetfild, pored toga što obožava muziku, on je i veliki ljubitelj oltajmera koje poseduje u svojoj kolekciji u koju je uložio milione.

Džejms  je radio u mehaničarskim radionicama FOTO: Getty Images Džejms je radio u mehaničarskim radionicama FOTO: Getty Images
Naime, muzičar i svojoj garaži imao je deset skupocenih oldajmera, neke od njih je lično “ulepšao”, a devet njih je od 30. januara izloženo u muzeju automobila “Pitersen” u Los Anđelesu. Među onima koje je prikazao nema, prema nekim nagađanjima, “forda” iz 1932. godine ili “oldsmobila” iz 1952. godine.
 
Izložbu koja nosi naziv “Reclaimed Rust: The James Hetfield Collection” napravio je poznati voditelj i guru za automobile Rik Dor. Džejms je svojevremeno istakao da se po malo zasitio automobila, pa sada želi da priuži priliku drugim ljudima da uživaju u njima, a našalio se i da će njihovo mesto zauzeti neki drugi četvorotočkaši.
 
Malo ko zna da strast prema automobilima ima i dok nije stekao slavu. Inače, on je radio u mehaničarskim radionicama, a mnogoi govore da je bio uzuzeta majstor za modifikovanje fabričkih linija na način koji se dopada vlasniku. Koliku ljubav gaji prema automobilima objasnio je i u pesmi “Fuel”, odnosno gorivo.
 

nova.rs, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: