Farmerke ne perite ni u mašini, ni u lavabou! Stilistkinja ih nikad ne stavlja u vodu, već samo uradi ovo!

Zivot i stil - Sreda 13.10.2021 - 13:14

Kako se pravilno peru farmerke? Stilistkinja je iznenadila odgovorom, nikada ih ne stavlja u vodu!

FOTO: Stock Photo FOTO: Stock Photo
Stilistkinja je na TikToku iznenadila videom u kojem objašnjava da farmerke nikada ne bi trebalo prati u vodi.
 
Većina nas pere farmerke u mašini, na hladnijem programu jer znamo da vrela voda može da uništi vlakna i skrati im rok trajanja, ali nikada nismo čuli da voda ne sme da ih "pipne"! Ako baš imate omiljeni par možda ih perete na ruke ali stilistkinja Ranija Batal kaže da ni to ne biste smeli da radite.
 
"Ne perite ih vodom! Utiče na oblik, na to kako vam stoje, boja brže bledi i nikada vam više neće pristajati kao pre pranja", upozorila je ona. rekla je ona u videu koji ima više od 800.000 pregleda.
 
Ranija farmerke stavi u plastičnu kesu koja se dobro zatvara, a onda ih ostavi u zamrzivaču!
 
"Ostavite ih u zamrzivaču dva dana, biće kao nove. Znam da ovo zvuči gadno, ali stvarno radi", rekla je Ranija. Ispod videa se povela prava rasprava, jedni su užasnuti činjenicom da nijedno sredstvo na čišćenje neće skinuti prljavštinu sa tkanine, drugi kažu da ovaj trik radi - šta vi mislite, recite nam u komentarima!
 
Sličnu izjavu nedavno je dao i direktor modne kompanije koja se proslavila džinsom, rekao je da njegove farmerke "nikad nisu videle unutrašnjost veš mašine"!
 
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: