Kako sam proveo letnji raspust! Hit sastav jednog klinca!

Zivot i stil - Nedelja 01.09.2019 - 13:06

Svake godine nakon letnjeg raspusta školarce čeka ista tema, a nekima je izgleda već dosadila... Kako sam proveo letnji raspust! Hit sastav jednog klinca!

"Treba da se poštuju ljudska prava" FOTO: Free Images
Sastav jednog osnovca postao hit na društvenim mrežama i podsetio nas je na školske dane, kako lepe, tako i one manje lepe. I ovog septembra, korisnici društvenih mreža rado ga čitaju i ponovo dele:
 
"Kako sam proveo raspust – nikoga ne treba da zanima. Ovo je moja lična stvar, kao što je i leto – moje lično vreme za odmor, i ne moram za to polagati račune u ovom sastavu.
 
Treba da se poštuju ljudska prava! Ako dobijem keca iz ovog sastava, onda ćemo se, draga moja nastavnice, videti u Sudu za ljudska prava u Strazburu.
 
Dobićete poziv od njih, a ja ću već biti tamo u vezi drugog posla. Kojeg – i to je moja lična stvar i nikog ne treba da zanima”.
 

Svet plus/OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: