Ljubav u doba korone: Pretvarao se da je čistač da bi se ušunjao u Nemačku

Zivot i stil - Petak 15.05.2020 - 12:15

Mladi Amerikanac je i pored zabrane ulaska stranim državljanima u Nemačku pokušao da se ušunja u zemlju tako što se po izlaska iz aviona pretvarao da je aerodromski čistač

Morao da vidi devojku u koju je zaljubljen FOTO: AP Morao da vidi devojku u koju je zaljubljen FOTO: AP
Mladi Amerikanac koji je i pored zabrane ulaska stranim državljanima u Nemačku pokušao da se ušunja u zemlju tako što se po izlaska iz aviona pretvarao da je aerodromski čistač, uhvaćen je u pokušaju prevare i vraćen u SAD.
 
Mladić je, kako prenose mediji, po sletanju obukao odelo slično onom koje nose čistači, uzeo prvu kantu i pretvarajući se da radi pokušao da prođe pored carinika kako bi u vreme zabrane ulaska strancima zbog epidemije korona virusa mogao da poseti devojku.
 
Policija je saopštila da je muškarac navukao prsluk kakav nose čistači, uzeo dve vreće smeća u pokušaju da uđe u Nemačku, pošto je stigao na aerodrom u Frankfurt iz Vašingtona.
 
Međutim, njegov plan je propao kada je jedna službenica primetila da ne nosi identifikacionu i bezbednosnu karticu i uz sve ne govori nemački.
 
Nadležni su alarmirali policiju, koja je potom privela mladića (20). On je priznao da je očajnički želeo da vidi devojku u koju se zaljubio dok je bila na studijama u Americi i da nije mogo da smisli drugačiji način za ulazak u zemlju.
 
Nije želeo da oda identitet devojke da joj ne bi pravio problem, dodaju mediji, a nakon ispitivanja, a kako je utvrđeno da nema kriminalni dosije, mladi Amerikanac je vraćen u Vašington.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: