Ljubavnica mu uništila brak, vidovnjakinja mu uzela novac, a on traži pravdu i 25.000 na sudu

Zivot i stil - Subota 09.10.2021 - 13:26

Amerikanac tuži vidovnjakinju koja je tvrdila da bi za izdašnu naknadu mogla da ukloni urok koji je na njegov brak, na zahtev bivše ljubavnice, stavila veštica koju je angažovala.

FOTO: Shutterstock FOTO: Shutterstock
Mauro Restrepo tvrdi da je vidovnjakinja obećala da će ponovno biti srećan ako joj plati 5.100 dolara za isterivanje uroka. Ali nakon što je uplatio pozamašnu sumu novca, čoveku iz Los Anđelesa život nije bio ništa bolji, prema sudskoj dokumentaciji.
 
Sad tuži proročicu zbog prevare i traži 25.000 dolara odštete.
 
Restrepo kaže da je potražio Sofiju Adams, koja se predstavlja kao "vidovnjačka stručnjakinja za ljubav", kako bi se izvukao iz nesrećnog razdoblja.
 
"Prema Adams, tu mu je lošu sreću donela veštica koju je angažovala njegova bivša devojka", kaže se u tužbi podnesenoj na sudu u Los Anđelesu.
 
Adams mu je, prema tužbi, rekla da bi, ako se urok ne ukloni, nesreća mogla da uništi Restrepa, njegovu decu i brak.
 
Ali uprkos tome što je primila početnih 1.000 dolara, Adams "ni na koji način nije pomogla njegovom braku".
 
U tužbi, kojom su obuhvaćeni i suprug i ćerka vidovnjakinje i stanodavci, tvrdi se da je Restrepo trpeo neprospavane noći, teskobu i neizvesnost zbog neuspešnog uklanjanja prokletstva.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: