Maturant Vranjske gimnazije Bogdan Stefanović osvojio je drugo mesto

Lokalne vesti - Ponedeljak 29.05.2023 - 10:34

Na održanom Republičkom takmičenju u Tršiću iz srpskog jezika i jezičke kulture u organizaciji Društva za srpski jezik i književnost, maturant Bogdan Stefanović osvojio je drugo mesto u konkurenciji učenika svih srednjih škola, filoloških gimnazija i specijalizovanih filoloških odeljenja

Foto: Licna arhiva Foto: Licna arhiva

Takmičenje se tradicionalno održava u Tršiću svake godine , i ove godine održano je 28. maja sa velikim brojem učesnika. Prošle godine je  Bogdan osvojio drugo mesto, tako je i ove godine potvrdio uspeh.

Njegov mentor je profesor  Dragan Petrović.

Bogdan Stefanović je svestran učenik  i kada govorimo o prirodnim naukama, društvenim, kao i o sekcijama; podsećnja radi njegov uspeh iz matematike, najbolja muška uloga na Pozorišnim susretima, najbolja beseda i osvojeno prvo mesto na takmičenju u besedništvu.

Ove godine iz naše škole za Republičko takmičenje se plasiralo osam učenika  što predstavlja najveći uspeh do sada na takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture u Tršiću.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: