Premijera "Ožalošćene porodice" Dramske sekcije Vranjske gimnazije

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.01.2023 - 09:40

Dramska sekcija Gimnazije "Bora Stanković" u Vranju u sredu 1. februara 2023. godine premijerno će na sceni Pozorišta "Bora Stanković" odigrati komediju "Ožalošćena porodica " Branislava Nušića. Adaptaciju i režiju potpisuje Đorđe Antić, učenik četvrtog razreda.

Foto:Promo Foto:Promo
Prva repriza zakazana je za četvrtak 2. februar 2023, takođe u Pozorištu. Ulaznice su dobrovoljni prilozi za putovanje u Zemun i Budimpeštu, na Festival dramskih sekcija srpskih gimnazija iz matice i okruženja. Početak predstave je u 20 sati.
 
Podsećamo da je Dramska sekcija  Gimnazije na prošlogodišnjim Pozorišnim susretima gimnazija Srbije u Kragujevcu osvojila dve značajne nagrade, za originalni dramski tekst i za kolektivnu igru.
 
Pozivamo sugrađane da provedu jedno lepo veče u Pozorištu u Vranju, uz Nušićevski humor u izvođenju talentovanih gimnazijalaca.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: