U vreme praznika pojačana kontrola saobraćajne policije

Lokalne vesti - Četvrtak 10.11.2022 - 09:40

Vozači do 13. novembra, zbog predstojećeg državnog praznika, treba posebno da budu oprezni u vožnji, jer će na ulicama osim gužve biti i više saobraćajnih policajaca nego obično.

Foto:Mup Foto:Mup
Kontrolisaće najteže prekršaje - prekoračenje brzine, preticanje, vožnju pod dejstvom alkohola, sigurnosne pojaseve, da li se deca propisno voze i da li vozači koriste telefon.
 
Od 10. do 13. novembra će trajati akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, saopštili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova, a kažu da je razlog predstojeći državni praznik, kada se na svim najvažnijim putnim pravcima u Srbiji očekuju gužve.
 
Brzinu će, kažu, takođe da kontrolišu i u zonama pešačkih prelaza, zbog bezbednosti pešaka.
 
Svaki vozač koji bude zaustavlje biće i alkotestiran, napominju, a policajci će proveravati i da li su svi u automobilu vezani.
 
Apeluju na sve da poštuju propise u saobraćaju, kao i da budu odgovnorni i tako doprinesu bezbednosti saobraćaja na putevima u vreme praznika.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: