Apoteka na Danima Vranja: Prezentacija proizvoda i besplatna PROVERA ŠEĆERA

Lokalne vesti - Četvrtak 22.08.2019 - 13:30

Zdravstvena ustanova Apoteka Vranje uključila se u aktivnosti povodom manifestacije „Dadni Vranja“ na šetalištu ispred glavne apoteke.

Apoteka Apoteka "izašla" na gradsko šetalište FOTO: D. Ristić/OK Radio
Zaposleni u ovoj ustanovi su na svojim štandovima organizovali prezentaciju proizvoda svojih dobavljača i proizvođača, a Vranjanci mogu i besplatno da provere nivo šećera u krvi.
 
Prema rečima Ivane Kostić, direktorke Zdravstvene ustanove Apoteka Vranje, građani danas i u naredna dva dana mogu da dobiju i zdravstvene savete.
 
- Izloženi su farmaceutski preparati i pomoćna lekovita sredstva koja se preporučuju uz terapije za različite bolesti koje pacijenti već uzimaju.
 
Vršimo i merenje nivoa šećera u krvi, a pored rezultata koji su odmah gotovi, naši sugrađani mogu dobiti i savete u vezi sa terapijom, farmaceutskim proizvodima i režimom ishrane – navodi direktorka Kostić.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: