Biblioteka slavi 143. rođendan

Lokalne vesti - Petak 17.06.2022 - 11:57

Javna biblioteka ,,Bora Stanković’’ u Vranju 143. godišnjicu od osnivanja Čitaonice vranjske i 95 godina od smrti Bore Stankovića, velikana čije ime nosi Biblioteka, obeležiće najpre svečanim otvaranjem novoformiranog Odeljenja digitalizacije u ponedeljak, 20. juna, u 12 časova.

FOTO: Javna biblioteka „Bora Stanković“ Vranje FOTO: Javna biblioteka „Bora Stanković“ Vranje

Otvaranju će prisustvovati predstavnici Ministarstva kulture i informisanja i Grada Vranja, koji su finansijeri projekta. 

 

Istog dana od 13 sati u sali Američkog kutka biće održana promocija knjige BITI BIBLIOTEКA-R, priređivača Jasmine Ninkov i Isidore Injac, u izdanju Biblioteke grada Beograda. 

 

Istog dana od 19 časova, u dvorištu Muzej kuće Bore Stankovića, biće priređen program pod nazivom ,,Pisac u fokusu’’, u kojem će učestvovati Ivan Milenković i Luka Tripković. 

 

Dan kasnije u okviru istog programa, od 19 sati, vranjskoj čitalačkoj publici predstaviće se prozni pisac Damir Karakaš.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: