Čestitka narodnog poslanika Slaviše Bulatovića povodom gradske slave

Lokalne vesti - Ponedeljak 21.06.2021 - 12:06

Svim građanima Vranja, gradskom rukovodstvu, svešteništvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve, upućujem najiskrenije čestitke povodom Duhovskog ponedeljka, sa željom da gradsku slavu provedu u zdravlju i sreći, uz svako dobro i ukupni prosperitet našeg grada.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Nakon izuzetno teške godine, na praznik Svete Trojice podarimo jedni drugima radost življenja i zajedničkim snagama učinimo da nam predstojeći period bude u znaku uspešne realizacije svih započetih poslova i ukupnog razvoja grada.

Obeležavajući veliki pravoslavni praznik, šaljemo i poruku o važnosti očuvanja tradicije, vere i kulture jednog naroda i koliko su te postojane vrednosti zalog za budućnost. Učinimo zajedno da Vranje u godinama budućim bude razvijeniji, bolji i lepši grad. Srećna nam svima slava Duhovski ponedeljak!

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: