DAJ PEDALU RAKU: Podrška ženama koje se bore protiv kancera

Lokalne vesti - Četvrtak 01.10.2020 - 11:26

U subotu 3. oktobra u 12 sati u Vranju će biti održana manifestacija "Daj pedalu raku 2020", koju već šest godina u znak podrške ženama koje se bore sa rakom dojke organizuje Ženski centar "Milica" iz Vrnjačke Banje.

Cilj je podizanje svesti o važnosti preventive i zdravih stilova života Cilj je podizanje svesti o važnosti preventive i zdravih stilova života
Manifestacija "Daj pedalu raku" podrazumeva vožnju bicikala, trotineta i rolera uz prateće sadržaje. 
 
Cilj manifestacije je podizanje svesti o važnosti preventive i zdravih stilova života
 
Grad Vranje će se ove godine priključiti manifestaciji. 
 
Naime, tačno u podne gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima podići će zastavu manifestacije na jarbolu ispred zgrade Gradske uprave. 
 
Time će biti označen početak manifestacije i učesnici će krenuti u vožnju, poštujući sve preventivne mere, pravila distance i korišćenja zaštitnih maski
 
Voziće se ulicom Kralja Milana, koja će u terminu od 11:30 do 13:00 časova, biti zatvorena za saobraćaj
 
Pozivaju se građani da se priključe manifestaciji i daju podršku ženama koje se u veoma teškim uslovima za onkološke pacijente izazvane Covid pandemijom, bore sa rakom dojke.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: