Dan policije: Prijem za NAGRAĐENE

Lokalne vesti - Četvrtak 16.06.2022 - 10:36

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i zamenica gradonačelnika Zorica Jović priredili su prijem za načelnika Policijske uprave Vranje Sašu Nedeljkovića i nagrađene pripadnike PU Vranje, Novicu Stanojkovića, Nebojšu Veličkovića, Sašu Stojanovića i Žižana Ilića.

Zajednička fotografija FOTO: vranje.org.rs Zajednička fotografija FOTO: vranje.org.rs

Gradonačelnik je gostima poželeo srdačnu dobrodošlicu i čestitao im na postignutim rezultatima. 

 

Naglasio je da su u prethodnom periodu lokalna samouprava i policijska uprava ostvarile izuzetnu saradnju. 

 

- Obavljajući profesionalno i odgovorno svoj posao obezbeđivali ste mir, sigurnost i bezbednost našim sugrađanima i dali veliki doprinos u kontroli saobraćaja. 

 

U narednom periodu nastavljamo sa intenzivnom saradnjom, a lokalna samouprava će vam uvek pružiti potpunu pomoć i podršku. 

 

Realizacija projekta izgradnje stanova za pripadnike službi bezbednosti primer je dobre saradnje, a podsećam vas da je Grad Vranje prva lokalna samouprava koja je obezbedila sve potrebne uslove za početak gradnje ovog kompleksa - ukazao je Milenković. 

 

Načelnik PU Vranje Saša Nedeljković zahvalio se na prijemu i istakao da Policijska uprava Vranje i lokalna samouprava imaju odličnu saradnju. 

 

- Rezultat takvog odnosa je povećanje bezbednosti građana, a intenzivnu saradnju nastavićemo i u budućnosti. 

 

Današnje nagrađivanje pripadnika policijske uprave primer je dobre prakse za sve zaposlene u policiji i podstrek za ostvarivanje većih uspeha - rekao je Nedeljković. 

 

Na prijemu su nagrađenima uručeni prigodni pokloni.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: