Danas u Vranju oblačno, temperatura do 18 stepeni

Lokalne vesti - Subota 02.03.2024 - 09:21

Ujutru i tokom prepodneva biće umereno do potpuno oblačno, na severozapadu i zapadu suvo, a u ostalim krajevima mestimično sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Foto: Ok radio, M.Spirić Foto: Ok radio, M.Spirić
Po podne će se u Timočkoj Krajini zadržati oblačno vreme, u ostalom delu zemlje promenljivo sa dužim sunčanim periodima, a kratkotrajna kiša ili pljusak očekuju se u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne, jugoistočne i istočne Srbije.
 
Vetar slab i umeren, u košavskom području i jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata sa udarima olujne jačine, po podne u slabljenju.
Najniža temperatura od 5 do 10 °C, a najviša od 10 °C u Timočkoj Krajini, do 18 °C u zapadnoj Srbiji, navodi Tanjug.
 
Prema prognozi za narednih sedam dana, do utorka će biti natprosečno toplo, u nedelju i ponedeljak promenljivo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, dok se kratkotrajna kiša očekuje u brdsko-planinskim predelima istočne i južne Srbije, a u utorak i u ostalim krajevima.
 
Početkom naredne sedmice jugoistočni vetar ponovo u pojačanju. Maksimalna temperatura od 15 do 20 °C, a u Timočkoj Krajini od 12 do 16 °C. Od srede nastupa zahlađenje - vetar će biti u skretanju na severozapadni, a kiša, koja se uz promenljivu oblačnost povremeno očekuje u nižim predelima, na planinama će preći u susnežicu i sneg. U subotu se očekuje suvo vreme.
Ok radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: