Devojka teško povređena u sudaru kod Klinovca

Lokalne vesti - Sreda 23.06.2021 - 12:47

Dvadesetogodišnja devojka zadobila je teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak kod sela Klinovac, u bujanovačkoj opštini.

Za dan ukupno četiri saobraćajke FOTO: D. Ristić/OK Radio Za dan ukupno četiri saobraćajke FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prema podacima iz policije, do nesreće je došlo kada je automobil „pežo“, vranjskih tablica iz, za sada, nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu kolovoza i sudario se sa „tojotom“ bujanovačkih registarskih oznaka.
 
Tom prilikom, devojka stara 20 godina zadobila je teške telesne povrede, dok su vozač „tojote“ i još jedna osoba koja se nalazila u tom vozilu lakše povređeni.
 
Prema nezvaničnim informacijama, povređena je hospitalizovana u ZC Vranje, a protiv vozača „pežoa“, starog 60 godina, biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teška dela protv bezbednosti javnog saobraćaja. 
 
Na području Policijske uprave Vranje, u poslednja 24 časa registrovane su ukupno četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške, a još dva lica lakše telesne povrede.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: