Dinamo bez ORGANIZOVANE PODRŠKE na Marakani

Lokalne vesti - Sreda 11.10.2017 - 13:05

Na meč šesnaestine finala Kupa Srbije koji se u Beogradu igra između Crvene zvezde i Dinama, nema organizovanog odlaska navijača iz Vranja, ali „žuti“ ipak očekuju dobru podršku sa tribina stadiona „Rajko Mitić“.

Navijači Dinama se sami organizovali za odlazak u Beograd FOTO: FB Navijači Dinama se sami organizovali za odlazak u Beograd FOTO: FB

Fudbaleri vranjskog kluba će imati retku priliku da odmere snage sa aktuelnim šampionom Super lige na najvećem stadionu u Srbiji, ali je izostala organizovana podrška navijača iz Vranja.

Potcrtavajući tešku finansijsku situaciju u kojoj se klub nalazi, trener vranjskih „žutih“ Dragan Antić Recko kaže da Dinamo nije u stanju da sam organizuje nešto tako.

- Mi nismo u stanju da platimo ni sopstveni prevoz niti noćenje u prestonici, a kamoli da finansiramo odlazak navijača.

Niko nas nije pitao imamo li para da odemo na utakmicu sa Zvezdom, nismo imali kontakte ni sa kim iz Gradske uprave, tako da smo prepušteni sami sebi
– kaže za OK Radio Antić.

Ipak, trener Dinama veruje da će njegovi puleni imati solidnu podršku navijača sa tribina stadiona „Rajko Mitić“.

- Prema onome što znam, biće na Marakani dosta Vranjanaca koji žive u Beogradu.

Biće i dolazaka iz Vranja, ljudi se sami privatno organizuju, tako da očekujem da Dinamo na utakmici sa Zvezdom podrži par hiljada navijača
– optimističan je Antić.

O tome kakva su očekivanja trenera dve ekipe, Dragana Antića Recka i Vladana Milojevića, možete čitati u posebnoj vesti.

Meč šesnaestine finala Kupa Srbije u fudbalu između Crvene Zvezde i Dinama iz Vranja igra se u sredu u 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: