Filmska potera policije: Uhvaćeni migranti, vozač PROBIO BLOKADU

Lokalne vesti - Četvrtak 10.10.2019 - 12:39

Vranje - Nakon filmske potere, koja se odigrala u sredu oko 17 časova bujanovački policajci uhvatili su petoricu migranata iz Avganistana, ali ne i vozača

Probio policijsku blokadu kod Levosoja FOTO: D. Ristić/OK Radio Probio policijsku blokadu kod Levosoja FOTO: D. Ristić/OK Radio
Kako donose Bujanovačke, N.N. lice za volanom "opela" je uspelo da probije policijsku blokadu kod sela Levosoje i velikom brzinom nastavi ka Bujanovcu, ostavljajući za sobom patrole bujanovačke i pogranične policije.
 
Begunac je vozilo zaustavio na ulazu u grad, kod uključenja na stari auto-put za Vranje, nakon čega je pešice umakao poteri, za razliku od migranata čiji je pokušaj bekstva bio neuspešan, saznaju Bujanovačke od izvora u policiji.
 
Na vozilu su, inače, bile nepripadajuće tablice vranjskih oznaka, najverovatnije ukradene.
 
Bujanovačke saznaju da je putni pravac Preševo-Biljača-Samoljica-Levosoje-Bujanovac u poslednjih nekoliko meseci glavna ruta za krijumčarenje ljudi, na kojoj „operišu“ „rajinska“, „crnotinačka“ i „miratovačka“ grupa, kako ih nazivaju organi reda.
OK Radio, Bujanovačke

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: