Finale Dečje nedelje: NAJMLAĐI I NAJSLAĐI MATURANTI oduševili priredbom (FOTO, VIDEO)

U fokusu - Četvrtak 13.06.2019 - 08:29

U velikoj sali Doma vojske održana je finalna priredba predškolaca pod nazivom „Imaš prijatelja u meni“ kojom je završena ovogodišnja Dečja nedelja u Vranju.

Veseli predškolci, budući školarci FOTO: D. Ristić/OK Radio Veseli predškolci, budući školarci FOTO: D. Ristić/OK Radio
Ova priredba je i svojevrsna kruna proslave 60. rođendana Predškolske ustanove „Naše dete“ u Vranju.
 
Osamostaljenjem Dečjeg zabavišta koje postaje Dečji vrtić, 1959. godine položeni su temelji na kojima će u Vranju rasti „grad predškolaca“, rekla je Vesna Terzić, direktorka Predškolske ustanove „Naše dete“.
 
- Ovo je posebna prilika u kojoj želimo da predškolcima, budućim školarcima, poželimo da uvek nasmejani, kao danas, veselo koračaju kroz život.
 
Skupiti se zajedno znači početak, raditi zajedno znači napredak, ostati zajedni znači uspeh, a mi, vaspitači, ostajemo uvek sa vama – poručila je direktorka. 
 
Priredbi su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave, Vojske Srbije, Predškolske ustanove „Naše dete“, predškolci i njihovi roditelji.
 
Maštovit i atraktivan program su izveli mališani vrtića „Čarolija“ i „Boško Buha“ koji su pripremili uz pomoć svojih vaspitačica.
 

Foto Galerija

Dečja nedelja 2019 Priredba predškolaca

OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: