Gradsko veće o promenama naziva ulica

Lokalne vesti - Ponedeljak 01.04.2024 - 11:09

Za sutra, 2. april, zakazana je 13. sednica Gradskog veća na kojoj će između ostalog, biti razmatran Nacrt Odluke o izmeni i dopuni odluke o utvrđivanju naziva ulica, trgova i zaseoka na teritoriji grada Vranja.

Foto:vranje.org.rs Foto:vranje.org.rs
Takođe, članovi Gradskog veća razmatraće Izveštaj o radu za 2023. i Program rada za 2024. godinu Saveta za bezbednost saobraćaja na teritoriji grada Vranja. 
 
Na dnevnom redu sutrašnje sednice je i Lokalni operativni plan odbrane od poplava za vode drugog reda u 2024. godini i Predlog pravilnika o izmeni pravilnika o načinu, postupku i kriterijumima za dodelu sredstava crkvama i verskim zajednicama iz budžeta grada Vranja. 
 
Biće razmatrani  Predlog Rešenja o izmeni rešenja o obrazovanju Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja i Tekst javnog poziva za učešće u javnoj raspravi za Lokalni akcioni plan za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja na teritoriji Grada Vranja za period  2024-2026.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: