Gradsko veće sutra o REBALANSU BUDŽETA

Lokalne vesti - Ponedeljak 13.06.2022 - 10:00

U utorak 14. juna, sa početkom u 08.00 sati, biće održana 93. sednica Gradskog veća.

Gradsko veće FOTO: vranje.org.rs Gradsko veće FOTO: vranje.org.rs

Članovi Veća razmatraće, između ostalog, Nacrt Odluke o izmeni i dopuni Odluke o budžetu grada Vranja za 2022. godinu, Nacrt Odluke o usvajanju Plana generalne regulacije Zone 3 u Vranju – Donje Vranje, Nacrt Odluke o osnivanju Saveta za rodnu ravnopravnost, kao i Pravilnik o načinu korišćenja usluga sa posebnim pogodnistima za mlade na teritoriji grada Vranja. 

 

Na dnevnom redu biće i Nacrt Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za područje grada Vranje za 2022. godinu, kao i Predlog Rešenja o obrazovanju Radne  grupa  za priznavanje prava borcima, ratnim vojnim invalidima i članovima prodica palih boraca.

 

Gradski većnici će razmatrati i Predlog Rešenja o obrazovanju Komisije za ostvarivanje i priznavanje prava u oblasti socijalne zaštite građana koja se finansiraju iz budžeta grada Vranja. Konferencija za medije zakazana je za 12.00 sati.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: