HAN: Projekat REKONSTRUKCIJE ŠKOLE

Lokalne vesti - Četvrtak 12.10.2017 - 10:24

Vranje - Opština Vladičin Han podnela je Kancelariji za upravljanje javnim ulaganjima projekat rekonstrukcije OŠ „Branko Radičević“, kako bi dobila sredstva za njegovu realizaciju.

Čekaju se sredstva za rekonstrukciju. Foto: S.Tsaić/OK Radio Čekaju se sredstva za rekonstrukciju. Foto: S.Tsaić/OK Radio

Prema navodima Gorana Mladenovića, predsednika opštine Vladičin Han, projekat podrazumeva radove kako na zgradi škole, tako i na sportskim terenima.

- Projekat je veoma zanimljiv i obuhvata rekonstrukciju sportskog terena, izgradnju tribina, kompletnu rekonstrukciju fiskulturne sale, fasade na školi i grejanja kako bi škola mogla da dobije energetski pasoš.

Čekamo odobrenje ovog projekta, što će svakako biti od izuzetnog značaja za svu decu i nastavnike ove škole - kaže Mladenović.

Vrednost ovog projekta je 60 miliona dinara.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: