Hapšenje i krivična prijava zbog DOJAVE O BOMBI

Lokalne vesti - Petak 24.06.2022 - 09:29

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PS Bujanovac uhapsili su Z. K. iz Bujanovca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo izazivanje panike i nereda.

FOTO: Flickr FOTO: Flickr

Z. K. je u četvrtak, 23. juna, oko 9.40 časova telefonom pozvao OŠ "Muharem Kadriju" u selu Veliki Trnovac i prijavio da je u toj školi postavljena bomba.

 

KD pregledom je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi o postavljenoj bombi, a pripadnici policije su počinioca ovog krivičnog dela brzo identifikovali i uhapsili.

 

Z. K. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. dodaju iz policije.

 

U OŠ "Muharem Kadriju" u selu Veliki Trnovac, u tom trenutku su održavani ponovljeni parlamentarni izbori, međutim, zbog nesuglasica u biračkom odboru, kao i zbog dojave o bombi, glasanje nije održano.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: