Horoskop za 1. jul

Lokalne vesti - Petak 01.07.2022 - 09:19

Pročitajte dnevni horoskop za 1. jul

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Sve više ste smeteni na poslu, koncetracija vam je izuzetno loša. Pazite se da ne napravite grešku koju ćete morati da platite iz sopstvenog džepa. Očekuje vas veoma romantičan susret sa bivšom ljubavlju. Mogli biste da date novu šansu ovoj vezi.  
 
Bik
Već mesecima ste u haosu, privatno vam se prepliće sa poslovnim, a vi samo puštate da vas "voda nosi". Moraćete da skujete mudriji plan i bolje se organizujete, jer će u suprotnom jedno od ta dva ispaštati. Unosite više vitamina, neophodni su vam.
 
Blizanci
 
Odluka koju ste nedavno doneli, a koja vam se činila kao ispravna u datom trenutku, sad vam više ne deluje kao mudar potez. Patite i vi i partner, a loše raspoloženje i tuga će se odraziti i na posao. Izbegavajte da trošite novac na nebitne stvari, očekuju vas izdaci.   
 
Rak
 
Ovo je vaše vreme, puni ste elana, rasploženi ste, svi uživaju u vašem društvu. Pazite kome posvećujete pažnju, a koga zapostavljate u toj svojoj "lepršavosti"... Ako ste planirali put za vikend, mudrije bi bilo da odložite.    
 
Lav
Odličan dan za novac. Ako igrate igre na sreću, obavezno ispratite rezultate i liste dobitnika, velika je verovatnoća da će vam danas nešto "kapnuti". Imajte malo više razumevanja za partnera, zaista se trudi da vam ugodi. Cenite ljude koji vam čine dobro.
 
Devica
 
Ubrzano završavate sve obaveze, čini se da ste na izmaku nedelje produktivniji nego na početku, a sve zbog oga što ste isplanirali sjajan vikend. Pazite da nešto ne pogrešite u toj brzopletosti, moglo bi da vam pokvari planove za mini-odmor. Čuvajte se da ne izgorite na suncu. 
 
Vaga
 
Danas bi bilo pametno da izmirite dug prema jednoj ženskoj osobi, u suprotnom biste mogli da platite mnogo više nego što ste se zadužili. Na poslu manji problemi, ali uspevate da se izborite i postavite stvari na svoje mesto. Pijte više vode. 
 
Škorpija
Na poslu su moguća veća previranja, nije isključeno  da ćete menjati poziciju. Nemojte da se obeshrabrite, ispostaviće se da je to promena nabolje. Neverovatno ste zavodljivi, iskoristite šarm u pravom trenutku. Osoba kojoj se dopadate ne može da vam odoli. 
 
Strelac
 
Nemojte da ostavljate posao nezavršen, čak ako je potrebno da ostanete i nakon radnog vremena, učinite to jer u suprotnom bi svi planovi za vikend mogli da vam se izjalove. Očekuje vas novčani dobitak obradovaćete se jer stiže u pravom trenutku. 
 
Jarac
 
Vi ste u mislima već na odmoru, jedva uspevate da se koncentrište na posao. Mogući su manji kvarovi u kući, sreća pa ste ostavili nešto "za crne dane". Poslušajte savet rođaka oko porodičnog nasleđa. nemojte da donosite brzoplete odluke.  
 
odolija
Očekuje vas izuzetno uspešan dan, i poslovno i privatno. Vaš trud je primećen u kolektivu i sleduje vam nagrad, a i na polju ljubavi možete da se nadate lepim dešavanjima. Ako ste u kraćoj vezi, očekujte da partner napravi veoma važan korak. Radovaćete se!
 
Ribe
Manjim problemima na poslu je konačno došao kraj. Sve što vas je mučilo poslednjih meseci će se završiti pozitivno po vas. Uživate u popodnevu sa bliskim ljudima i opustite se. Zaslužili ste. Povedite računa o ishrani, izbegavajte ribu. 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: