Horoskop za 10. septembar

Zabava - Subota 10.09.2022 - 09:31

Pred vama je horoskop za subotu 10. septembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Vaš dnevni horoskop za 10. septembar 2022. godine vam predviđa novu poslovnu saradnju. Kraj radne nedelje dočekali ste sa pola snage, te je odlična ideja da izađete na omiljeno mesto i opustite misli. Ukoliko treba da potpišete neki ugovor, tri puta proverite.
 
BIK
 
Dobićete nešto što ste jarko želeli, ali na lepe oči. Sledeći put morate biti više uporniji i istrajniji kako vam ne bi izostala nagrada. Nedostaje vam jedna osoba i dovešćete sebe u iskušenje da joj se javite. Ako ste raskrstili sami sa sobom u glavi, ništa vas ne košta da je pozovete.
 
BLIZANCI
 
U poslednje vreme ste pod velikim stresom. Želite sto stvari odjednom, a sami ste svesni da je to nemoguće. Umesto što se "lomite" oko toga, mnogo je bolje da sve stavite na papir i bolje se organizujete. Partner vam ne poklanja dovoljno pažnje i to vas nervira. Promenite taktiku i stvari će krenuti nabolje!
 
RAK
 
Dnevni horoskop za 10. septembar 2022. godine vam savetuje da mislite svojom glavom. Pod snažnim ste uticajem nekog iz vašeg okruženja i zato ne možete da sagledate stvari iz drugog ugla. Početak vikenda može da vam pruži beg od svakodnevice. Obratite pažnju na ishranu!
 
LAV
 
Pripadnici ovog znaka biće na meti ogovaranja na poslu. Ne primajte sve k srcu i svima "zatvorite" usta svojim radom i trudom. Vrlo je moguće da će vaš stav da privuče osobu suprotnog pola. Organizujte društvo i pobegnite u prirodu kako biste napunili baterije za narednu nedelju.
 
DEVICA
 
Muči vas jedna stvar iz prošlosti i pokušavate na sve načine da je odgonetnete. Sada nije vreme da kopate po starim ranama. Posvetite se sebi i budućim planovima. Moguće je da će dobiti manje nasledstvo ili novčani dobitak.
 
VAGA
 
Zvezde su naklonjene vama, zato ih iskoristite! Na poslu će vam se vrzmati nove ideje, ali vam se čini kao da vas niko od nadređenih ne čuje. Budite konkretniji i direktno kažite šta mislite! Mogući su problemi sa varenjem i stomakom!
 
ŠKORPIJA
 
Dnevni horoskop za 10. septembar 2022. godine vam poručuje da u svemu što je loše, pronađete i nešto dobro! Iako prolazite kroz težak period, kraj sebe imate osobu koja će uvek da vas sasluša i bude uz vas. Zanemarili ste malo sebe, pa bi bilo poželjno da postanete "sebični" po tom pitanju.
 
STRELAC
 
Imate osećaj da je trenutno "zatišje pred buru". Ne zanemarujte unutrašnji osećaj, jer vas on nikad neće prevariti. Neko iskusniji želeće da vam skrene pažnju na nešto važno. Saslušajte ga! Izbegavajte toksične ljude i budite produktivniji u toku dana!
 
JARAC
 
Jezik vam je brži od pameti, što može da zasmeta uticajnim ljudima. Nekada nije sve onako kao što se čini, zato dobro razmislite ako ne želite da se pokajete. Na poslu očekujte neki vid podstreka ili nagrade, pod uslovom da istrajete u projektu na kom radite.
 
VODOLIJE
 
Nije loše da malo promenite okruženje i upoznate nove ljude. Nikada ne znate ko će vam biti od pomoći. Što se tiče karijere, čini se da ste malo stagnirali. Aktivirajte svoje potencijale, jer vas očekuje neverovatan napedak. Obratite pažnju na nezdravu i masnu hranu, kao i na poroke!
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 10. septembar 2022. vam donosi pomalo čudne, ali lepe vesti. Očekujte poziv od prijatelja da odete na put. Ukoliko možete da organizujete, prijaće vam mali odmor. Zauzete Ribe bi trebalo da porade na strpljenju i izdvoje vreme za partnera. U suprotnom, postaće slobodne!
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: