Horoskop za 14.mart

Zabava - Utorak 14.03.2023 - 09:23

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 14. mart 2023. godine vam donosi borbu razuma i srca. Očekuje vas važna odluka i niste sigurni kojim putem da krenete. Saslušajte savete od članova porodice, ali poslušajte svoju intuiciju. To je jedini način da se ne kajete, kakav god ishod bio. Ljubavna situacija odlična!
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vam predviđa poslovni uspeh! Zadovoljni ste postignutim rezultatima, ali želite još. Oslonite se na mlađeg kolegu, zaista vam pruža pomoć i vetar u leđa. Večeras napravite opuštajuće vreme, spremite kupku, pustite muziku i uživajte u svemu što ste uradili.
 
BLIZANCI
 
Zvezde vam predviđaju sjajno raspoloženje, pozitivnu energiju i osmeh od uha do uha! Iskoristite dan da se odužite bliskim ljudima, pripremite im neko iznenađenje. Prija vam pažnja koju dobijate od partnera, ali čini se da se plašite jakih emocija. Nema potrebe, izgleda da ste spremni za viši korak u vezi.
 
RAK
 
Danas se suočavate sa problemom koji je bio neizbežan. Ako je reč o situaciji sa posla, čuvajte se reči izgovorenih u afektu. Ukoliko se radi o svađi na ljubavnom polju, moguće je da se treća osoba meša u vaš odnos sa partnerom. Bilo kako bilo, danas je dan da rešite sve što vas muči.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 14. mart 2023. godine vam predviđa pregršt obaveza. Povoljan je dan za velike kupovine, potpisivanje ugovora ili novčane transakcije. Kraj dana će obeležiti olakšanje, završićete sve što ste zacrtali. Moguće su razmirice u ljubavi, ali rešićete ih brže nego što ste mislili.
 
DEVICA
 
Previše analizirate sitnice na koje drugi ni ne obraćaju pažnju. To može da vas odvede u vrtlog razmišljanja bez početka i kraja, a to vam je najmanje potrebno. Misli mogu da vas koče u koracima koje treba da preduzmete. Sve je jednostavnije nego što mislite, razmislite da li vam je rešenje "ispred nosa".
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 14. mart 2023. godine vas savetuje da se klonite toksičnih ljudi. Neraspoloženi ste, iako ni sami ne znate uzrok. Možda je razlog što vas crpe tuđi problemi. Osamite se, isključite mobilni telefon i uživajte u onome u čemu želite. Videćete razliku koja će vam prijati.
 
ŠKORPIJA
 
Danas vas zanima samo ljubav i ništa drugo! Željni ste pažnje i nedostaje vam strast koja je u proteklom periodu izostala. Spremni ste da pružite pažnju više nego inače. Prepustite se, vratiće vam se višestruko. Sredinom dana možete da očekujete sjajne vesti koje se tiču posla!
 
STRELAC
 
Imate dosta obaveza. Potrudite se da budete bolje organizovani jer ste prilično rasejani. Ne nervirajte se previše ako ne možete da promenite neke stvari, nego završite šta možete uz pomoć drugih ljudi. Horoskop vas savetuje da više spavate, vodite računa o imunitetu.
 
JARAC
 
Bilo bi dobro da prestanete da sabotirate sami sebe. Organizujte se bolje i izađite iz haosa u kom ste trenutno. Potrudite se da budete temeljni na radnom mestu. Nema potrebe da sumnjate u svoje ideje, iznesite ih i videćete povratne reakcije. Biće odlične!
 
VODOLIJA
 
Moguć je priliv novca, ali ne bi bilo dobro da baš sve potrošite. Najbolje bi bilo da se usredsredite na štednju. Neka ženska osoba može da vam saopšti dobre vesti u vezi sa poslom. Poslovna prilika treba da se iskoristi, čak i ako je to nešto sa čim nemate dodirnih tačaka.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 14. mart 2023. godine vam donosi iznenađenje! Dugo ste želeli da se desi nešto što vam je delovalo nedostižno. Sada ćete se uveriti da sve možete, častite porodicu i prijatelje! Večeras sledi slavlje, ali i jedno zanimljivo poznanstvo.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: