Horoskop za 15. jun

Lokalne vesti - Sreda 15.06.2022 - 09:19

Ribama se svet okreće naglavačke, Rak na korak od velike greške, Ovnu stižu pare, a vama?

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock
Ovan
 
Danas očekujete pare! Neko stari dug će potpuno neočekivano biti namiren, što će vas veoma obradovati. Nikako da nađete zajednički jezik sa partnerom, jednostavno se ne razumete. Moguć pad pritiska. 
 
Bik
 
Nije isključeno da ćete danas morati da uložite neki novac u posao. Ne brinite, isplatiće vam se. Kontrolišite svoju strast, preburne reakcije mogu dovesti u opasnost vašu ljubavnu vezu. Očekujte poziv "iz prošlosti". 
 
Blizanci
 
Da biste imali stabilnu finansijsku situaciju, neophodno je da počnete da štedite i to još danas! Imate dobre šanse za unapređenje. Lep kraj dana, provešćete ga ili u zagrljaju voljene osobe ili krugu prijatelja. 
 
Rak
 
Danas bi bilo mudro da se ne mešate u tuđi posao. Kolegama nije potrebna "sveznalica" da im ukazuje na greške. Držite uši i oči otvorene kada komunicirate sa važnim ljudima, jer biste mogli da dobijete vredan savet. Romansa cveta.  
 
Lav
 
Ne zanemarujte zdravlje, a posebno izbegavajte alkoholna pića. Danas nemojte da nepotrebno trošite, moguća je finansijska kriza. Ne dozvolite da vas na poslu pritiskaju da donesete neku odluku. Dobro razmislite.  
 
Devica
 
Moguća je briga zbog novca, najbolje bi bilo da se posavetujete sa nekim ko zna da ekonomiše. Vaša srodna duša je bukvalno u vašoj blizini, samo je potrebno da otvorite srce i i oči i da je vidite. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.
 
Vaga
 
Imaćete koristi od promena koje se dešavaju na poslu. Samo držite oči i uši otvorene. Ako imate nešto važo da kažete osobi koju volite, danas je pravi trenutak. Neverovatno koliko će iskren razgovor peokrenuti stvari među vama. 
Škorpija
 
Ako ste uložili novac u nekretnine, danas će vam se to višestruko isplatiti. Najbolje je da izbegavate da postavljate pitanja koja bi mogla da poremete vaš odnos sa voljenima. Neko pokušava da vam sabotira vezu.
 
Strelac
 
Danas ste posebno kreativni i gledajte da birate takve poslove jer ćete se i te kako iskazati.  Moguća je i promena karijere. Ljubavni život je danas na vrhuncu, partner ne krije sreću što ste mu poklonili srce. Posetite zubara.
 
Jarac
 
Mogući su problemi u vezi sa novcem, ali ako postupite mudro i dobro razmislite, moguće je da preokrenete situaciju i gubitak pretvorite u profit. Postoji mogućnost da ćete biti pogrešno shvaćeni u ljubavi. Javite se prijatelju. 
 
Vodolija
 
Dobijate pomoć od kolege sa kojim imate najmanje blizak odnos i to će vas prijatno iznenaditi. Čini se da je partner razdražljiv, što će vas dodatno opteretiti. Moguće je zanimljivo poznanstvo preko prijatelja. Pojačajte unos povrća. 
 
Ribe
 
Niste srećni na poslu, imate problema sa koleginicom i to dosta utiče na vas. Nemojte da gubite samopouzdanje, vredno radite i to drugi vide. Mogući su problemi u vezi, a slobodni nailaze na osobu koja će im okrenuti svet naglavačke!  
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: