Horoskop za 17. septembar

Zabava - Subota 17.09.2022 - 08:16

Pred vama je horoskop za subotu 17. septembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Vaš dnevni horoskop za 17. septembar 2022. godine vam predviđa sukob sa osobom iz poslovnog okruženja. Neslaganje u idejama i ciljevima imaće veliki uticaj na vas, što može dovesti do osećaja da ste sigurni da ćete odustati. Savet je da ne brzate, jer vaše ambicije tek počinju da se realizuju. Zadovoljni ste ljubavnom situacijom.
 
BIK
Danas je dan za rešavanje problema iz prošlosti. Sve što ste odugovlačili i izbegavali, danas dolazi na naplatu. Vreme je da prihvatite svoje greške, jer će vam se na taj način otvoriti novi putevi. Neodlučni ste kada je ljubavna situacija u pitanju, očekujte razgovor sa partnerom.
 
BLIZANCI
Puni ste pozitivne energije, spremni i poletni za sve obaveze koje ste danas zacrtali da završite. U tome će vam pomoći osoba suprotnog pola, oslonite se na nju. Osoba koju ste nedavno upoznali preko zajedničkih prijatelja misli na vas, možete očekivati iznenađenje koje će promeniti vaš trenutni odnos.
 
RAK
Imate osećaj da sve što počnete, ne može da ide kako treba. Tenzija i opterećenost vas obuzimaju, a sve što je potrebno jeste da se bolje organizujete. Ne trudite se da postignete i ono što je nemoguće, uzaludno forsirate sebe. Partner vam pruža podršku, ali nesuglasice su danas neminovne zbog vašeg lošeg raspoloženja.
 
LAV
Dnevni horoskop je u znaku novca, stiže finansijski dobitak kom se niste nadali ni u snovima. To će vam pomoći da rešite neka dugovanja i kupite ono što vam je potrebno. Danas ne potpisujte važne ugovore, odvojite vreme samo za sebe. Prija vam solo status, ali to ne znači da niste zapali za oko osobi iz bliskog okruženja.
 
DEVICA
Dnevni horoskop za 17. septembar 2022. godine vas savetuje da iskoristite ponudu koja vam se pruža na poslovnom planu. Ako se sada potrudite, čeka vas mnogo uspeha u narednom periodu. Ovo je najbolji trenutak za sklapanje saradnje za sve one koji imaju privatni biznis. Stalno razmišljate o osobi koju poznajete dugo, ali varnice među vama ukazuju da je vreme za viši korak.
 
VAGA
Danas dobro obratite pažnju kome se poveravate, ne žele vam sve osobe iz poslovnog okruženja dobro. Mnogi u vama vide konkurenciju, pa se pripazite saveta koje dobijate. Slušajte svoju intuiciju, čeka vas promena koja će vam prijati. Potrebno je da budete strpljivi, a to važi i kada je ljubavna situacija u pitanju.
 
ŠKORPIJA
Osećate nepravdu kada je posao u pitanju, jer smatrate da zaslužujete mnogo više. Nastavite da se trudite, čeka vas unapređenje. Potrudite se da ne ulazite u konflikt sa osobama sa posla, to će vam poljuljati reputaciju. Nedostajete osobi sa kojom ste nedavno prekinuli konflikt, očekujte poziv.
 
STRELAC
Dnevni horoskop vam donosi sjaje vesti! Konačno ste ostvarili ono što ste dugo čekali i sa pravom možete da budete ponosni na sebe. Pozovite porodicu i prijatelje i proslavite to na najbolji mogući način. Dopadaju vam se promene koje je vaš partner uvažio, očekujte iznenađenje.
 
JARAC
Okruženi ste ljudima koji vam crpe energiju i sputavaju da postignete zacrtane ciljeve. Vreme je da prepoznate ko vam je pravi prijatelj, a ko je tu radi koristi. Danas ne potpisujte važne ugovore, moguće je da će vam promaći neispravne stavke. Kada je ljubav u pitanju, moraćete još da se strpite za onu pravu.
 
VODOLIJA
Ne sumnjajte u svoje odluke ili u to da li nešto obavljate kako treba. Sve ide po planu, samo danas osećate manjak energije i samopouzdanja. Kada je ljubav u pitanju, prija vam pažnja koju dobijate od osobe suprotnog pola. Ne shvatajte ovu priliku olako. Ako pružite šansu, možete se uveriti da takve emocije nikada do sada niste osetili.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 17. septembar 2022. godine je u znaku kreativnosti! Isplatiće se trud koji ulažete, samo je danas potrebno da malo prištedite. Očekujte jedan neplanirani trošak, može vam poremetiti planove. Uživate u ljubav, organizujte jedno romantično putovanje!
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: