Horoskop za 8. septembar

Zabava - Četvrtak 08.09.2022 - 09:43

Pred vama je horoskop za četvrtak 8. septembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Dnevni horoskop za 8. septembar 2022. godine savetuje Ovnove da budu obazrivi kome će poveriti svoje tajne. Ponekad vam je jezik brži od pameti, a danas bi ova osobina mogla da vam se "obije o glavu". Član porodice vam priprema lepo iznenađenje.
 
Bik
Očekuje vas uspeh na poslu. Obično ne volite da se ističete, ali danas imate razloga da budete ponosni na sebe, vaša kreativnost i trud su urodili plodom. Muči vas situacija u porodici, odlaganjem nećete ništa postići. Uhvatite se u koštac sa problemom, rešenje je nadohvat ruke.
 
Blizanci
 
Odluke koje ste doneli prethodnog meseca sada se ispostavljaju kao izuzetno mudre, iako mnogi nisu verovali u vas. Ne zaboravite da platite manji dug, neko bi mogao da vam uzme za zlo i pogrešno protumači vašu ležernost. Bolovi u leđima, potrebno vam je više fizičke aktivnosti.
 
Rak
 
Stižu povoljne vesti! Posao koji već neko vreme priželjkujete biće vam ponuđen, ali postoji trik. Uz ponudu dolaze i određeni uslovi. Dobro razmislite, jeste li spremni da menjate život iz korena? U ljubavi mirno more, veza je pomalo ušla u rutinu. Prodrmajte se! 
 
Lav
Poslednji meseci su vam bili prilično turbulentni, potreban vam je predah. Krstarite malo Internetom, pronaći ćete zanimljive ponude za putovanja koja biste mogli sebi da priuštite. Danas nemojte da potpisujete nikakve papire, loš je dan za sklapanje poslova. Jedite više povrća.
 
Devica
 
Dnevni horoskop za 8. septembar 2022. godine je u znaku finansija za ovaj horoskopski znak. Očekuje vas priliv novca, delom je reč o naplati nakog posla, a delom je poklon. Budite mudri i ostavite nešto sa strane, nemojte da ponavljate pređašnje greške.  
 
Vaga
 
Danas bi trebalo da se u potpunosti posvetite poslu. Imaćete sjajne prilike za zaradu, bila bi šteta da ih ispustite. Ljubavna situacija je napeta, partner nešto krije od vas, ali neće moći dugo da ćuti. Posetite stomatolaga, ako zapustite zube, mogli biste debelo da platite nemar.
 
Škorpija
Pucate od elana i energije, čini vam se da ne postoji zadatak koji ne možete da izvršite. Pazite da ne poletite previše i zatrpate se preko glave obavezama, ipak niste svemogući. Osoba sa posla vam se udvara, istina, radi to vrlo diskretno tako da ne čitate najbolje signale koje pokušava da vam pošalje.  
 
Strelac
 
Svima oko vas delujete bezbrižno, ali istina je je sasvm drugačija. Muči vas veliki problem za koji ne vidite rešenje. Danas potražite pomoć prijatelja, olakšajte dušu. Sve je rešivo, samo vi sada biste u stanju da sagledate situaciju realno. Ne odlažite vežbanje!
 
Jarac
 
Previše ste se istrošili na poslu, umorili su vas tračevi i spletke. Pokušajte da se odmaknete od toksičnih ljudi, a vi dobro znate koji su. Mogući su manji kvarovi u kući, pripremite se na trošak! Stara ljubav kuca na vrata. Zvezde kažu da ne otvarate! 
 
Vodolija
Očekuje vas priliv novca kroz posao. Najverovatnije je reč o trajnom povećanju plate ili nekoj dodatnoj obavezi na duže staze za koju će vam biti ekstra plaćeno. Slobodne Vodolije očekuje zanimljiv susret sa osobom koju poznaju duže veme, ali im je bila "ispod radara". Veza je na pomolu!
 
Ribe
Dnevni horoskop za 8. septembar 2022. godine stavlja Ribe na test. Sami ste "zakuvali" situaciju, suviše ste se poturali da radite i ono što nije vaš posao i sada morate da se na elegantan način izvučete. Budite mudri. Razmišljate dosta o osobi koja ne zaslužuje vašu pažnju. 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: