I PSIHO TEST za nove DIREKTORE!

Lokalne vesti - Petak 07.04.2017 - 08:28

Na javni konkurs koji je Skupština grada Vranja raspisala za imenovanje direktora javnih preduzeća, za šest raspoloživih mesta javilo se sedam kandidata, potvrđeno je OK Radiju.

Dva kandidata jedino u Dva kandidata jedino u "Novom domu" FOTO OK Radio

Javni konkurs je raspisan na sednici Skupštine 13. februara ove godine za  „Vodovod“, „Komrad“, „Novi dom“, Upravu Banje, „Parking servis“ i Zavod za urbanizam Vranje.

Konkurs je trajao do 24. marta ove godine, a u propisanom roku za pozicije direktora ovih preduzeća javilo se sedam kandidata, kaže za OK Radio predsednik gradske komisije za izbor direktora Novica Stanisavljević.

- Za sva javna preduzeća javio se po jedan kandidat, osim u jednom slučaju.

Kandidati su aktuelni vršioci dužnosti direktora u ovim firmama, sem u slučaju „Novog doma“, gde imamo dva prijavljena kandidata.

To su Slobodan Ignjatović, koji je nedavno smenjen sa ovog mesta i novopostavljeni vd direktor Goran Petrović
– kaže Stanisavljević.

Aktuelni v. d. direktori i kandidati za stalne rukovodioce su Goran Đorđević u „Vodovodu“, Momir Stojiljković u „Komradu“, Ivica Milenković u Upravi Banje, Marjan Stanković u „Parking servisu“ i Miodrag Protić u Zavodu za urbanizam, svi kaadrovi SNS-a.

U „Novom domu“ je na poslednjoj sednici Skupštine grada za v. d. direktora imenovan Goran Petrović (SNS), umesto dosadašnjeg prvog čoveka firme Slobodana Ignjatovića (SDS).
 
Komisija je ustanovila da su sve prijave kandidata uredne i dalje će se ići po proceduri koju predviđa Vlada Srbije.

Do kraja meseca bi trebalo da se nastavi postupak koji predviđa pismeni i usmeni deo.

- Pismeni deo obuhvata test koji će postaviti psiholog, koji će i ocenjivati kandidate, a nakon toga će se obaviti razgovor za ocenu stručne osposobljenosti kandidata za mesto direktora.

Na osnovu dokumentacije, testa i razgovora, komisija će doneti odluku
– pojašnjava Stanisavljević i dodaje da će razgovor sa kandidatima biti obavljen najverovatnije 25. aprila.

Po proceduri, o odluci komisije za izbor direktora javnih preduzeća raspravljaće odbornici na sledećem skupštinskom zasedanju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: