Ispraćaj u Kinu: Petar predstavlja Srbiju na SVETSKIM VOJNIM IGRAMA

Lokalne vesti - Sreda 16.10.2019 - 11:09

Vranje/Surdulica - U konkurenciji najvećih armija sveta koje mobilišu svoje pripadnike, ali i najveće sportske šampione u svojim zemljama, Vojska Srbije će od 18. do 27. oktobra učestvovati na 7. svetskim vojnim igrama koje će se održati u kineskom gradu Vuhan.

Petar Stošić, višestruki državni šampion u boksu FOTO: Facebook/Privatna arhiva Petar Stošić, višestruki državni šampion u boksu FOTO: Facebook/Privatna arhiva
Organizator ove sportske manifestacije je Međunarodni savet za Međunarodni savet za vojne sportove vojne sportove (CSIM). 
 
Najbolji strelci, triatlonci i takmičari u borilačkim sportovima - džudisti, rvačitekvondisti i bokseri imaće prilike da se na terenima ogledaju sa rivalima iz drugih država.
 
Pored Ćulima, Kukolja, Tijane Bogdanović, Viktora Nemeša, strelaca Arunovićeve i Grbića, Andree Arsović, Mihaila Dudaša i drugih vrhunskih srpskih sportista, boje Srbije braniće i Surduličanin Petar Stošić, višestruki državni šampion u boksu (kategorija do 69 kg) i stalni član reprezentacije Srbije.
 
On će pored ostalog predstavljati ne samo svoju zemlju već i svoj grad Surdulicu.
 
Osim rođaka i prijatelja, srećan put i mnogo uspeha u takmičarskom pogledu poželeo mu je i Novica Tončev, predsednik Skupštine opštine Surdulica, koji je Petru pružio i određena novčana sredstva koja bi mu dobro došla tokom njegovog boravka u dalekoistočnoj državi.
 
Na put u Kinu naši sportisti polaze u sredu 16.oktobra.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: