Javni poziv za dokazivanje prava PREČEG ZAKUPA poljoprivrednog zemljišta

Lokalne vesti - Ponedeljak 14.10.2019 - 10:09

Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta grada Vranja, raspisala je Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada Vranja za 2020. godinu.

Samo za registrovana poljoprivredna gazdinstva FOTO: S. Tasić/OK Radio Samo za registrovana poljoprivredna gazdinstva FOTO: S. Tasić/OK Radio
Sva dokumentacija koja se dostavlja u skladu sa Javnim pozivom mora da glasi na isto pravno ili fizičko lice, koje može biti nosilac ili član Registrovanog poljoprivrednog gazdinstva i mora biti overena i potpisana od strane nadležnog organa koji izdaje ispravu. 
 
Zahtev sa potrebnom dokumentacijom se podnosi neposredno na pisarnici ili poštom, u zatvorenoj koverti sa naznakom na prednjoj strani: „Zahtev za ostvarivanje prava prečeg zakupa po osnovu vlasništva poljoprivredne infrastrukture za 2020. godinu“ ili „Zahtev za ostvarivanje prava prečeg zakupa po osnovu stočarstva za 2020. godinu“
 
Zahtev se podnosi Komisiji za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, na adresu: Odeljenje za privredu, ekonomski razvoj i građevinsko zemljište, Gradska uprava grada Vranja, ul.Kralja Milana, br. 1. 
 
Na poleđini koverte navodi se naziv/ime i prezime i adresa podnosioca zahteva
 
Sve dodatne informacije mogu se dobiti u kancelariji br. 37 Gradske uprave, na broj telefona 017/402-348, ili mejlom na: poljoprivreda@vranje.org.rs.
 
dokumentacija na linku: http://www.vranje.rs/vest.php?id=14909&oblast=vesti
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: