Jesenja akcija u SIMPU

Lokalne vesti - Petak 07.10.2022 - 09:56

Ove jeseni budite maštoviti i dozvolite da vaša kreativnost dominira prilikom uređenja doma. U SIMPO salonima pronaćićete sve što vam je potrebno da opremite ili osvežite svoj enterijer: udobne i moderne garniture, krevete, fotelje, spavaće sobe, dušeke, funkcionalne dnevne boravke, trpezarije itd.

Foto:Simpo promo Foto:Simpo promo
Jesenja akcija u SIMPU donosi i brojne popuste. A tu si u redovni benefiti koji će vam značajno olakšati proces kupovine i doneti dodatnu uštedu. Za sve proizvode kupljene u SIMPU montaža  je besplatna. Kupljena roba čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km udaljenosti od salona. 
 
 GOTOVINSKI POPUSTI
 
Uživajte u kupovini i iskoristite fantasične gotovinske  popuste do kraja oktobra. Za plaćanje gotovinom, virmanom i platnim karticama kupci mogu ostvariti sledeće popuste:
-20% za garniture, klik-klak ležajeve, kaučeve, tapacirane krevete, stolice, fotelje, taburee, dušeke sa lagera  i dopunski asortiman,
-15% za pločasti nameštaj sa lagera – spavaće i dečije sobe, dnevne boravke, trpezarijske stolove, predsoblja i ostali komadni nameštaj.
Neki od najprodavanijih modela sa lagera su na posebnom popustu. Ukoliko se odlučite za kupovinu garniture De Marco, u sastavu trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelja, garniture Metropoliten sa fiksnim trosedom, dvosedom i foteljom ili fiksne ugaone garniture Pariska noć, očekuje vas gotovinski popust 30%. Za kupovinu fiksne ugaone garniture Mexico odobrava se popust 35%.
 
 JESENJA  AKCIJA
 
Razlog više da posetite  SIMPO jeste i jesenja prodajna akcija koja se odnosi na određeni asortiman nameštaja sa lagera i traje do kraja oktobra ili do isteka zaliha. Ova ponuda donosi popuste -25%  do -45%  za sve načine plaćanja: gotovinu, virman, platne kartice, čekove građana, sindikalnu prodaju i potrošačke kredite. Za jesenju akciju ne obračunava se dodatni  popust koji važi za kompletan asortiman. 
Kompletnu ponudu možete pogledati OVDE.
 
 LOYALTY POPUSTI
 
Pored navedenih popusta odobravaju se i dodatni popusti kroz program lojalnosti. Svaki kupac – fizičko lice može dobiti loyalty karticu, bez obzira na iznost trenutne kupovine. 
Kupovinom u vrednosti:
- od najmanje 50.001 do 150.000 dinara na osnovu jedne ili više kupovina (kumulativno), sa lojalty karticom ostvaruje se dodatni popust od -2% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima 
- preko 150.000 dinara, na osnovu jedne ili više kupovina (kumulativno), sa loyalty karticom ostvaruje se dodatni popust od -5% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima. 
Informacije o SIMPO loyalty programu možete pogledati OVDE. 
Kompletne informacije o proizvodima, cenama i popustima možete pronaći na sajtu www.simpo.rs
 
KONTAKT PODACI
 
SIMPO saloni u Vranju:
Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon: 017/432-567. 
KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt  telefon:  017/416-556. 
SIMPO salon u Bujanovcu:
Trg Karađorđa Petrovića bb. Kontakt telefon: 017/851-048.
RADNO VREME
Radno vreme salona je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 h.
 

Foto Galerija

Jesenja akcija u "SIMPU"

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: