Još nije kasno: Veliko interesovanje preduzetnika za NEPOVRATNA SREDSTVA

Lokalne vesti - Sreda 20.06.2018 - 07:29

Vranje - Razvojni program EU PRO će zbog velikog interesovanja održati dodatne informativne sesije o javnom pozivu za podršku preduzetnicima i preduzetnicama i mikro i malim preduzećima.

Za ovaj poziv EU opredelila 4,5 miliona evra FOTO: Thinkstock Za ovaj poziv EU opredelila 4,5 miliona evra FOTO: Thinkstock
Dodatni skupovi su zakazani u četvrtak 21. juna u Pirotu i Čačku, i u petak 22. juna  u Valjevu i Bujanovcu
 
Evropska unija (EU) je za ovaj poziv opredelila 4,5 miliona evra kako bi doprinela povećanju konkurentnosti lokalne privrede u Regionu Šumadije i zapadne Srbije i Regionu Južne i istočne Srbije.
 
Cilj informativnih sesija, koje su do sada održane u deset gradova u Srbiji i okupile više od 550 ljudi, jeste da se zainteresovani preduzetnici i preduzetnice upoznaju sa programom podrške i neophodnim koracima - od prijavljivanja, preko učešća na javnom pozivu i kriterijuma za izbor projekata do dobijanja bespovratnih sredstava za unapređenje poslovanja.
 
Poziv je otvoren do 6. jula 2018. godine, a pravo učešća imaju preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća registrovana u  99 gradova i opština uključenih u program EU PRO, koja se primarno bave proizvodnjom ili pružaju IT usluge, a osnovana su između 1. januara 2013. i 31. decembra 2017. godine.
 
U program EU PRO, inače, uključene su sve opštine Pčinjskog okruga.
 
Više informacija o samom pozivu, kriterijumima za izbor korisnika, načinu konkurisanja kao i dokumentacija za prijavljivanje dostupne su na veb sajtu EU PROa: http://www.eupro.org.rs/ktext/javni-poziv-za-podnosenje-predloga-projekata-za-nabavku-opreme.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: