Jumko pomaže nišku KARDIOHIRURGIJU

Lokalne vesti - Ponedeljak 03.02.2020 - 10:40

Kompanija Jumko iz Vranja obezbedila je materijal za radne uniforme za zaposlene na Klinici za kardiohirurgiju Kliničkog centra Niš.

Osoblje Klinike za kardiohirurgiju u novim uniformama FOTO: Facebook/Dragan Milić Osoblje Klinike za kardiohirurgiju u novim uniformama FOTO: Facebook/Dragan Milić
Osoblje Klinike za kardiohirurgiju KC Niš dobilo je nove uniforme i specijalne antimikrobne bele klompe sa anatomskim ulošcima čime je završeno obezbeđivanje radnih uniformi i obuće za svih 113 zaposlenih na klinici.
 
Kako je na svom facebook profilu objavio direktor Klinike za kardiohirurgiju KC Niš, Dragan Milić, ranije su obezbeđene i uniforme i klompe za osoblje koje radi u operacionom bloku kao i za higijeničare i bolničare.
 
Pacijentima klinike su obezbeđene su nove pidžame i papuče, objavio je Milić.
 
Prema njegovim rečima, vrednost celokupne donacije je 2,5 miliona dinara.
 
- Za ovu poslednju donaciju veliku zahvalnost dugujemo kompaniji Yumco Vranje koja je donirala keper i KPZ Niš koji su sašili uniforme. 
 
Zajedno mozemo mnogo, sami, svakako mnogo manje! - poručio je direktor Milić.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Djoka
03.02.2020. , 12:37
Firma u stecaju vrsi donacije i otvara nove pogone, ko je ovde lud?