Karvaljal preti: Braga je bolja

Nacionalni sport - Četvrtak 09.12.2021 - 13:46

Trener portugalskog kluba veruje u pobedu protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope, ovog četvrtka.

Karlos Karvaljal FOTO: EPA Karlos Karvaljal FOTO: EPA
Pre zadnjeg kola grupe F u Ligi Evrope, čak tri ekipe mogu dalje, a odluka će vrlo verovatno pasti u duelu Brage i Crvene zvezde u Portugalu.
 
– Crvena zvezda je na istom nivou kao kada smo odigrali meč u Srbiji, dok smo mi mnogo bolji nego tada. Preživljavamo dobar period, postižemo golove, igramo napadački, stvaramo šanse, imamo balans i samopouzdanje. Ako budemo prikazali najbolje izdanje – bićemo prvi u grupi – samouvereno zvuči domaćinov trener Karlos Karvaljal.
 
Ne obazire se ni na činjenicu da gosti mogu završiti kao prvi u grupi čak ne pobede.
 
– Njima prolaz dalje garantuju dva rezultata, pa će imati opciju više. Ali imaćemo i mi jer smo izbalansiran tim i možemo da pobedimo samo ako budemo imali ravnotežu. Protivnička ekipa je vrlo borbena, ali takođe i potcenjena – ubeđen je portugalski stručnjak.
 
Srpski šampion posle pet kola ima bod više (10) Brage i dva od Mitjilanda, ali lošiji međusobni skor u odnosu na Dance, što najviše komplikuje situaciju crveno-belih pred odlučujući meč u Portugalu.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: