Komemoracija Milanu Nikoliću

Lokalne vesti - Utorak 15.05.2012 - 17:04

Danas je u Beogradu, u prostorijama SPS-a, održan komemorativni skup povodom smrti istakutog privrednika i člana SPS-a, predsednika UO "Simpa" Milana Nikolića.

Na skup su došli svi vodeći ljudi SPS-a, a za predsedavajućim stolom sedeli su ministri Ivica Dačić, Milutin Mrkonjić i Ćarko Obradović i predsednica Skupštine Srbije Slavica Djukić Dejanović. 
 
Pored članova Nikolićeve porodice, skupu su prisustvovali predsednik "Simpa" Dragan Nikolić, predsednik Okružnog odbora SPS-a Negovan Stanković, šef vranjskih socijalista Zoran Antić, sekretar Skupštine Srbije Veljko Odalović i mnogi drugi. 
 
Obraćajući se prisutnima, predsednik SPS-a Ivica Dačić je izrazio najdublje saučešće porodici u ime svih članova stranke, rekavši da je "Nikolić bio veliki drug i čovek". 
 
Dačić je istakao da je Milan Nikolić osim porodice imao dve velike ljubavi – „Simpo“ i SPS, a da je on bio ponos i „Simpa“ i SPS-a. 
 
- Za ove 22 godine koliko se ja bavim politikom još nisam sreo čoveka koji je umeo da kaže neku lošu reč o njemu. Naprotiv, svi su ga uzimali kao primer, a ja sam lično ponosan što sam ga poznavao, a SPS je imao veliku čast da on bude njen visoki funkcioner - rekao je Dačić.
 
- Teško je prihvatiti da je otišao neko koga smo poštovali i voleli, koji je bio drug i prijatelj, a iznad svega čovek. Bio je otelotvorenje dobrote, odgovornosti i iznad svega pouzdanosti - rekla je Slavica Đukić Dejanović, potpredsednica SPS-a.  
 
- Kolega, bilo je privilegija raditi sa tobom i kada je bilo teško i kada su zdravstvene okolnosti bile loše. Prijatelju, bila je čast biti tvoj prijatelj. Hvala ti za sve. Čovek kao ti se ne zaboravlja - rekla je na komemoraciji Milanu Nikoliću predsednica srpske Skupštine.
 
Milan Nikolić biće sahranjen u sredu, a kasnije će biti saopšteni detalji sahrane. 
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: