Komrad: Nismo krivi za smrt radnika

Lokalne vesti - Petak 19.10.2012 - 13:18

„Komrad“ nije kriv za smrt Donča Gligorova koji je u ponedeljak poginuo na deponiji „Meteris“, tvrdi direktor tog preduzeća Dejan Ilić.

Dejan Ilić Dejan Ilić

On kaže da se optužbama porodice Gligorov neće baviti i da će krivca na kraju pronaći tužilaštvo koje je izvršilo uviđaj i pokrenulo postupak.

 

– Ne želim da komentarišem paušalne ocene porodice Gligorov. Istražni sudija je naložio vanredni tehnički pregled traktora koji je pokazao da je vozilo ispravno. Baratamo samo činjenicama i za sada ne osećam odgovornost zbog pogibije našeg radnika - kaže Ilić.

 

Ćerka pokojnog Donče, Gordana Marković izjavila je da je porodica Gligorov za smrt svog člana saznala na ulici, kada su im komšije izjavljivale saučešće.

 

Sa druge strane, Ilić sve to negira, tvrdeći da je porodica o nesrećnom slučaju obaveštena i pre njega.

 

 – Te priče apsolutno nisu tačne. Porodici je javljeno samo 10 minuta nakon nesreće. Jedan od sinova sa kojima ste juče razgovarali i koji je iznosio optužbe na račun „Komrada“ bio je na licu mesta i pre nego što sam ja došao.

 

Slažem se da porodica u takvim slučajevima mora biti prva obaveštena, ali sam i ja kasnije saznao o nezgodi i možda i ja imam razloga da reagujem zbog toga. Ipak sam ja direktor preduzeća u kome je radnik nastradao - napominje Ilić.

 

On na kraju kaže da u državi postoje zakoni od kojih niko neće moći da pobegne, bilo da je reč o radnicima ili rukovodiocima preduzeća.

 

- Ukoliko se dokaže krivica tvrdim da niko neće bežati od nje. Čoveka ne možemo vratiti, a sve optužbe i paušalne izjave pre odluke suda, samo su deo medijske pompe. Svako može da govori šta hoće, istina je nešto sasvim drugo - završava Ilić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: