Komrad u akciji prikupljanja KABASTOG OTPADA

Lokalne vesti - Četvrtak 17.10.2019 - 12:07

JKP „Komrad“ iz Vranja će od 18. oktobra pa sve do 3. novembra organizovati akciju prikupljanja kabastog otpada, na više lokacija u gradu.

Rešite se kabastog otpada FOTO: OK Radio Rešite se kabastog otpada FOTO: OK Radio
Iz „Komrada“ najavljuju da će, u okviru akcije pod nazivom „Izbacimo kabasti otpad“, nadležne službe postaviti kontejnere kapaciteta 7 kubnih metara na više punktova u gradu. 
 
Kako je planirano, kontejneri će biti postavljeni od 18 do 20. oktobra u Hilandarskoj ulici (kod vojnog objekta), na uglu ul. Vase Smajevića i Cetinjske, na uglu ul. Radoja Dakića i Solunskih ratnika i u ul. Vere Jocić, (kod nekadašnje stočne pijace). 
 
Od 25 do 27. oktobra, kontejneri će biti postavljeni u ul. Ive Andrića (kod trafo stanice), ul. Petra Lekovića (kod Zavoda za poljoprivredu), u ul. Blagoja Parovića (kod OŠ „Branko Radičević“) i u ul. Marije Kiri (kod spomenika). 
 
U periodu od 01 do 03. novembra, kontejneri će biti u Kajmakčalanskoj ulici (kod trafo stanice), u ul. Ćipre Stankovića (kod ATD), na uglu ul. Proleterskih brigada i Žarka Zrenjanina i na uglu ul. Partizanski put i Barelićka
 
Akcija se može produžiti na zahtev građana, navode iz „Komrada“.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: