"Kris" i u Bujanovcu

Lokalne vesti - Četvrtak 10.04.2014 - 10:18

Mreža odbora za ljudska prava u Srbiji „Chris“ pokrenula je u Bujanovcu projekat „Tri A“ kroz koji će biti ponuđena besplatna pravna pomoć građanima Bujanovca i okoline.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Koordinator Mreže Odbora za ljudska prava u Srbiji „Chris“ Dragan Đorđević rekao je da će ovaj projekat pomoći svim građanima, bez obzira na etničku pripadnost u Srbiji.

– Vladavina zakona i borba protiv diskriminacije su dva osnovna programa mreže „Cris“.

Time se bavimo unazad 15 godina i pružamo besplatnu pravnu pomoć svima onima kojima je ona potrebna, a kada je reč o kršenju ljudskih prava.

Od sada je i kancelarija bujanovačkog Odbora za ljudska prava u našoj mreži, što će mnogo značiti za građane ove opštine – kazao je Đorđević.

Odbor za ljudska prava u Bujanovcu počeo je da pruža besplatnu pravnu pomoć građanima 2002. godine.

Program  “Tri A za građane – pristup informacijama, savetima i aktivnoj pomoći” je podržan od strane EU i ima za cilj da podstakne nevladine organizacije Zapadnog Balkana i Turske da pružaju informacije, savete i aktivnu pomoć građanima u pogledu njihovih prava.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: