Kristina osvojila nagradu za NAJBOLJE GLUMAČKO OSTVARENJE na Viminacijum festu

Lokalne vesti - Ponedeljak 27.06.2022 - 12:33

Na upravo završenom 4. „Viminacijum festu“, nagradu „Zlatna fibula“ za najbolje glumačko ostvarenje festivala dobila je Kristina Janjić Stojanović, glumica Pozorišta „Bora Stanković“ iz Vranja.

Kristina (levo) u Kristina (levo) u "Okamenjenom moru" FOTO:Pozorište "Bora Stanković" Vranje

Predstava ,,Okamenjeno more” vranjskog pozorišta izvedena je u subotu, 24. juna, a na manifestaciji su proglašene najbolja predstava, glumac i glumica.

 

Kristina Janjić Stojanović je nagradu dobila za ulogu Kasandre/Ifigenije u predstavi „Okamenjeno more“, saopštilo je Pozorište na svojoj Fejsbuk stranici.

 

Predstava „Okamenjeno more“, u režiji Stevana Bodrože, premijerno je izvedena u vranjskom teatru početkom godine nakon tri odlaganja usled različitih okolnosti.

 

Podsetimo, ansambl Pozorišta Bora Stanković je u subotu popodne, vraćajući se sa „Viminacijum festa“, doživeo je saobraćajnu nezgodu kod Paraćina u kojoj niko nije povređen.

 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: