Letnja škola "Street art-a" u Neradovcu

Lokalne vesti - Četvrtak 11.08.2022 - 09:32

Udruženje „Aktivisti iz komšiluka“ organizuje volonterski kamp pod nazivom „Letnja škola street art-a“ koji se održava od 12 do 14. avgusta 2022. godine na sportskom terenu u Neradovcu sa početkom u 10 časova.

Foto:ilustracija Foto:ilustracija
Održavanje ovog volonterskog kampa ima dodatni značaj jer se 12. avgusta obeležava Međunarodni dan mladih, pa je jedinstvena prilika da se organizacijom aktivnosti koja će biti posvećena mladima obeleži ovaj značajan dan za sve mlade.
 
 
Cilj kampa je da se zainteresovani mladi kroz druženje i zabavu upoznaju sa osnovnim tehnikama street art-a, kao jednog od veoma popularnih vidova umetničkog izražavanja. Pored toga cilj je da polaznici ove letnje škole zajedno sa iskusnim umetnicima ulepšaju javnu površinu na sportskom terenu u Neradovcu. Na letnjoj školi će biti prisutni, pored lokalnih umetnika i gostujući umetnici iz drugih gradova koji će, takođe, podučavati mlade. 
 
Učešće na letnjoj školi je besplatno i otvoreno je za sve zainteresovane učesnike. Prijava za učešće je obavezna, a mesta su ograničena. Prijavljivanje je moguće do četvrtka u 18h.
Link za prijavu 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: