MINISTAR PRIVREDE RADE BASTA U POSETI SIMPU i JUMKU (Foto)

Lokalne vesti - Sreda 23.11.2022 - 14:48

Ministar privrede Rade Basta srdačno je dočekan u fabriikama Simpo i Jumko u Vranju, a radnici i rukovodstvo fabrike izrazili su zadovoljstvo što država brine o njima.

Foto:OK radio Foto:OK radio
„Bez motivisanih radnika nema jake domaće privrede, a bez jake domaće privrede nema jake države. Moja pažnja usmerena je na dobrobit svakog radnika i unapređenje poslovne klime kako bismo brže napredovali. Mora da postoji sloga među nama, da čuvamo jedni druge i da se držimo kao narod. Ova fabrika vredi zbog vrednih ljudi koji u njoj rade“, poručio je ministar Basta radnicima Simpa.
 
Nakon obilaska ove fabrike, ministar je održao sastanak sa generalnim direktorom Simpa Slađanom Disićem i njegovim saradnicima.
 
„Volim Srbiju i svaki atom snage uložiću u to da otvaramo nova radna mesta. Kao ministar privrede boriću se za svakog radnika, uvažavanje sindikata, ali i poštovanje majki sa troje i četvoro dece koje su stub našeg društva. Ne smemo da nestanemo kao nacija“, naveo je Basta.
 
Ministar se potom uputio u obilazak fabrike Jumko i razgovarao sa generalnim direktorom kompanije Branislavom Trajkovićem.
 
„Tokom naredne godine suočićemo se sa posledicama teške krize u Evropi i svetu i zato treba da uložimo zajedničke napore da očuvamo našu privredu. Ključ i život ovog okruga su fabrike Jumko i Simpo i zato ćemo da sačuvamo tržište. Moramo da radimo više kako bismo ostvarili zacrtane ciljeve, a sa mesta ministra privrede pružiću vam maksimalnu podršku“, zaključio je ministar Basta.
 

Foto Galerija

Poseta ministra privrede Simpu i Jumku

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: