Ministarka Kisić prisustvovala prezentaciji projekta "Porodica tvrđava za sve"

Lokalne vesti - Petak 08.12.2023 - 09:47

U OŠ ,,Vuk Karadžić“ održana je završna konferencija na kojoj su prezentovani rezultati projekta ,,Porodica tvrđava za sve“.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs

Ovom događaju  prisustvovala  je i ministarka za brigu o porodici i demografiju prof. dr Darija Kisić, koja je obraćajući se prisutnima istakla sledeće.

- Draga deco, jako sam srećna što ste ovde i što ste zajedno sa svojim roditeljima.Porodica je mesto gde smo okruženi ljudima koji nas najviše vole, a gde se ponekad i ne ponašamo kako  treba.

Tu se smejemo i plačemo, ali i podržavamo.Bogatstvo Srbije je porodica, koja mora biti snažna i usmerena na negovanje pravih vrednosti.

U našoj zemlji više od 50% parova ima samo jedno dete, i to mora da se promeni - istakla je ministarka Kisić.

Na skupu je govorila i Zorica Jović, članica Privremenog organa Grada Vranja.

- Tema projekta je veoma važna jer porodica je temelj jednog društva. Neophodno je da na relaciji učenik-porodica-škola sve dobro funkcioniše, i država kao i lokalna samouprava se za to zalažu.

Ovo je prilika i da se zahvalim resornom ministarstvu, što je podržalo realizaciju ovog projekta, prepoznalo njegov značaj, a samim tim pokazalo i da neposredno brine o nama na krajnjem jugu Srbije.

Svim učesnicima u projektu čestitam njegovu uspešnu realizaciju i želim puno uspeha u daljem radu
- istakla je Zorica Jović.

Na prezentaciji  su govorile direktorka OŠ ,,Vuk Karadžić“ Marina Stojanović i Anita Stojanović, koordinatorka projekta i predsednica Centra za društvene integracije.

Predstavnici Centra za društvene integraciju su kroz formu dokumentarnog filma predstavili rezultate koji su postignuti realizacijom projekta ,,Porodica tvrđava za sve“.

 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: