Ministarstvo dalo zeleno svetlo za PROSTORNI PLAN

Lokalne vesti - Sreda 28.03.2018 - 07:31

Komisija za kontrolu usklađenosti planskih dokumenata Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture dala je pozitivno mišljenje na Nacrt izmena i dopuna Prostornog plana grada Vranja.

Izmenama se stvaraju uslovi za dalji razvoj grada FOTO: S. Tasić/OK Radio Izmenama se stvaraju uslovi za dalji razvoj grada FOTO: S. Tasić/OK Radio
Ovaj strateški dokument izrađen je na osnovu odluke Skupštine grada od 4. marta 2016. godine i odluke o pristupanju izradi Strateške procene uticaja na životnu sredinu.
 
Obrađivač je Zavod za urbanizam iz Vranja, a izmenama i dopunama Prostornog plana stvaraju se uslovi za dalji razvoj grada
 
Sednici Komisije u Beogradu prisustvovali su predstavnici Zavoda za urbanizam i Odeljenja za urbanizam, imovinsko pravne poslove i komunalno-stambene delatnosti Gradske uprave Vranje.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: