Ministarstvo nagradilo Gradsku upravu Vranje: Priznanje za EFIKASNOST

Lokalne vesti - Sreda 18.03.2020 - 14:27

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odlukom o raspodeli sredstava iz Budžetskog fonda za dodelu godišnje nagrade za najbolju opštinsku/gradsku upravu u 2019. godini, proglasilo je nagrađene opštine/gradove u prethodnoj godini.

Gradska uprava grada Vranja FOTO: D. Ristić/OK Radio Gradska uprava grada Vranja FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prva nagrada za najbolju opštinsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti u 2019. godini  dodeljena je opštini Medveđa.  
 
Gradskoj upravi grada Vranja pripalo je posebno priznanje u oblasti efikasnosti i delotvornosti za uložene napore, preduzete aktivnosti i postignute rezultate u prošloj godini. 
 
- Tokom 2019. godine preduzeli smo niz mera i aktivnosti u cilju uvođenja inovacija i unapređenja rada svih oranizacionih jedinica Gradske uprave i ostvarili dobre rezultate.
 
Ovo posebno priznanje za nas je satisfakcija da u narednom periodu nastavimo da radimo još bolje, a u cilju daljeg unapređenja rada i rezultata - izjavio je za zvanični gradski sajt Dušan Aritonović, načelnik Gradske uprave.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: