Mladi znaju, pamte i ne zaboravljaju NATO zločine

Lokalne vesti - Subota 25.05.2019 - 10:09

Udruženje “Naš svet, naša pravila” u saradnji sa SUBNOR-om i Gimnazijom “Bora Stanković” iz Vranja, održava svečanu akademiju u nedelju 26. maja u 19 sati u svečanoj sali Doma vojske pod nazivom “Mladi znaju, pamte i ne zaboravljaju NATO zločine”.

Akademija u Domu vojske. Foto: Promo Akademija u Domu vojske. Foto: Promo

- Cilj same akademije jeste da pokažemo našim vršnjacima i sugrađanima kako mladi itekako poznaju slavnu istoriju, punu stradanja našeg naroda zarad slobode i kako nikada nećemo i ne možemo da zaboravimo patnju prouzorkovanu ovim terorističikim i zločinačkim aktom NATO alijanse.

U današnje vreme činjenica je da se nažalost mladi okreću onome što nije vredno pomena a kamoli vrednovanja.

Iz šireg aspekta shvatanja stvara se mišljenje kako mlade ne interesuje istorija njihovog naroda i kako ne misle da pomažu svojim sunarodnicama u bilo čemu.

To pre svega pokazuju napuštanjem otadžbine i time što ma koliko god znali istoriju svog naroda nisu je svestni.

Takvo mišljenje moramo da ispravimo i da pokažemo da je naša
omladina pametna i teži osvešćivanju svojih vršnjaka i celokupnog srpskog naroda.

To ćemo najbolje pokazati time što ćemo u nedelju napuniti svečanu salu Doma vojske mladom nadom našeg naroda koja je ipak jedina svetla budućnost kojoj treba da težimo
  - navode iz ovog udruženja.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: