Na bioskopski repertoar stiže Top gan: Maverik

Lokalne vesti - Četvrtak 23.06.2022 - 09:42

Na repertoaru vranjskog bioskopa ove subote, 25. juna, kao i obično, su dva filma.

FOTO: Promo FOTO: Promo

U prepodnevnim satima u terminu za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je film pod nazivom ,,Baz Svetlosni’’. 

 

Reč je o naučno-fantastičnom animiranom film i priči o poreklu Baza Svetlosnog. 

 

Ovo je heroj koji je bio inspiriacija za nastanak igračke. Crtani otkriva kako je mladi pilot postao svemirski rendžer kako ga danas poznajemo. 

 

Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, je akcioni film ,,Top gan: Maverik’’. 

 

Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. 

 

Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. 

 

Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”. 

 

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete. 

 

Ulaznice za bioskopske projekcije mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: