NAJBOLJI: Poznati dobitnici SVETOSAVSKE NAGRADE

Lokalne vesti - Sreda 23.01.2019 - 10:01

Organizacioni odbor tradicionalne manifestacije "Svetosavska nedelja 2019", na osnovu Pravilnika o dodeljivanju nagrada "Sveti Sava", doneo je odluku o laureatima.

Nagrade će biti uručene na Savindan FOTO: OK Radio Nagrade će biti uručene na Savindan FOTO: OK Radio
Nagrada za najbolju ustanovu u oblasti vaspitno-obrazovnog rada za 2018. godinu pripala je Muzičkoj školi "Stevan Mokranjac", za najboljeg vaspitača proglašena je Slavica Stanojković iz vrtića "Neven", a za najboljeg profesora razredne nastave Violeta Mladenović, iz OŠ "Svetozar Marković". 
 
Nagrada za najboljeg veroučitelja - katihetu pripala je Radmili Petrović Cvetković iz OŠ "Kralj Petar I oslobodilac" iz Korbevca, za najboljeg profesora predmetne nastave Stefani Stevanović, profesorki matematike u Medicinskoj školi "Dr Izabel Emsli Haton". 
 
Među dobitnicima su i učenica OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Danica Milosavljević, koja je ponela titulu najbolje, zatim učenica Ekonomsko-trgovinske škole Branislava Stanković, a za najbolju studentkinu proglašena je Bojana Stanković, sa Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu. 
 
Na svečanosti koja će biti upriličena 27. januara, na Dan Svetog Save, nagrade će biti uručene dobitnicima.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Lela
23.01.2019. , 11:10
Ово је све намештено и на жалост тако је када у овом граду најбоље не видимо зато што нам сметају.Зорица која је јад и очај ове културе ово и показује начин зашто се најбољи дискриминишу-ово је показивање бахатог режима у овом граду који више нико не може да трпи.Јадна си културо и јадан је дан светосавске недеље когапредставља неко ко нема знања и квалитета!
Лола
23.01.2019. , 11:11
Ово је све намештено и на жалост тако је када у овом граду најбоље не видимо зато што нам сметају.Зорица која је јад и очај ове културе ово и показује начин зашто се најбољи дискриминишу-ово је показивање бахатог режима у овом граду који више нико не може да трпи.Јадна си културо и јадан је дан светосавске недеље когапредставља неко ко нема знања и квалитета!
Lela
23.01.2019. , 11:20
Тема која изазива зло и подудара се највећом дискриминацијом у овом граду где се омаложавају и не цене вредност најбољих поводо додела наград је највећи неуспех ове културе коју представља у овом граду Зорица -штрунфета која је забава за овај град и подсмех! Све намештено и на жалост тако је када у овом граду најбоље не видимо зато што нам сметају.Зорица која је јад и очај ове културе ово и показује начин зашто се најбољи дискриминишу-ово је показивање бахатог режима у овом граду који више нико не може да трпи.Јадна си културо и јадан је дан светосавске недеље когапредставља неко ко нема знања и квалитета!
hana
23.01.2019. , 11:22
Тема која изазива зло и подудара се највећом дискриминацијом у овом граду где се омаложавају и не цене вредност најбољих поводо додела наград је највећи неуспех ове културе коју представља у овом граду Зорица -штрунфета која је забава за овај град и подсмех!
драган
23.01.2019. , 11:53
Интелектуалци су се повукли, заћутали, рекло би се. Жао ми је да гледам своју децу и видим како их очекује борба да се реално сагледава успех а не на основу политике и Зорице Јовић. Ми смо губитници са таквима и не остављамо им добар педигре да би они били победници над црнохуморном глупошћу која нас запљускује.
Gaga
23.01.2019. , 20:33
Evo vas i ovde, naravno, N...... bole li te ruke od kucanja i plasiranja lazi. Pa do juce je Zorica bila super, sta se ovo covece izdesava. Ti i tvoja drugarica ste autori svih ovih prethodnih komentara. Ha, ha, ha, nije li te sramota, dete ti je odlicno, ali to sto nije dobilo nagradu nije ti Zorka kriva covece. A i vi iz OK radija, objavljivanjem komentara o deci, pokazujete svoju profesionalnost.
Ана
23.01.2019. , 20:37
Музичка школа је заслужено добила награду. Свака част Одбору на оваквој Одлуци. Сви родитељи чија децу иду у Музичку су згранути ставовима појединаца да је награда незаслужена. А о Зорици само речи хвале.
Ненад
23.01.2019. , 20:43
Време писања и објављивања претходних негативних и увредљивих коментара о Зорици потврђује ко је у питању........Зло, сујета.....безобразлук. Јел вам Зорица смета због Одлуке која је објављена у то време? Био сам у школи, када се је лудело због исте и када су се правили планови за овако нешто. Страшно на шта су људи све спремни