Naprednjaci ušli u nove prostorije (FOTO)

Lokalne vesti - Sreda 04.06.2014 - 09:43

Uz bogatu trpezu, veliki izbor pića i slavljeničku tortu, povereništvo SNS u Vranju svečano je u sredu otvorilo svoje nove prostorije u centru grada.

sa lica mesta sa lica mesta

Iz stambene zgrade u naselju Češalj, naprednjaci su se preselili stotinak metara niže, u ulicu Oca Justina Popovića, a nove prostorije su u zgradi privatnog fakulteta Fabus.

Pored poverenika, svečanosti su prisustvovali i brojni članovi i simpatizeri stranke.

U obraćanju gostima, poverenik SNS u Vranju Slaviša Bulatović rekao je da otvaranje novih prostorija označava i novi početak vranjskih naprednjaka.

Svoj govor završio je rečenicom „da mu je žao što na svečanosti nije poslužena flaša konjaka, jer je ona ispala u Rusiji“.

Takođe, saopšteno je i da su u utorak imenovani poverenici u mesnim odborima i da se očekuje da do kraja godine bude formiran gradski odbor.

Među gostima na otvaranju novih prostorija naprednjaka nije bilo ljudi iz drugih stranaka kako je to inače praksa u ostalim partijama.

Takođe, svečanosti nije prisustvovao ni narodni poslanik Dragan Nikolić Nika, jer je kako je rečeno, službeno odsutan.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

 

              
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: