Nastavak "Zone" snima se na Vlasini

Lokalne vesti - Četvrtak 11.07.2013 - 12:43

Opština Surdulica i Vlasina sa njenim lepotama, biće u petak domaćini ekipi novog filmskog projekta „Vrati se Zone“, što je ustvari nastavak filmske priče o Zoni Zamfirovoj.

Ilustracija Ilustracija
U popodnevnim satima na Vlasini će biti postavljen kamen temeljac Zona Grada, koji će, kada bude završen, podsećati na Niš iz vremena Stevana Sremca, gde će na proleće reditelj Jug Radivojević okupiti ekipu i početi snimanje ovog filmskog projekta.
 
- Raduje me činjenica što ćemo ovde na jugu, na Vlasinskoj visoravni, već na proleće početi sa snimanjem drugog dela priče o Zoni Zamfirovoj. 
 
Inače, ambicije svih koji su uključeni u ovaj projekt jesu da ova priča premaši brojku od 1,5 miliona koliko je gledalaca imala „Zona Zamfirova“ - kaže Radivojević.
 
Sa Radivojevićem će u Surdulicu doputovati producent i ko-scenarista Miško Mitić, distributer Robert Nemeček, kostimograf Bojana Nikitović, kompozitor Nenad Milosavljević - Neša Galija i glumci: Katarina Radivojević, Lane Gutović, Nikola Simić, Radmila Živković, Milena i Milan Vasić.
 
- Veliko je zadovoljstvo biti domaćin ovakvoj filmskoj ekipi. 
 
Učinićemo sve da lokalna samouprava i gradjani Surdulice daju svoj pun doprinos da ova filmska priča bude realizovana na najbolji način - kaže predsednik opštine Novica Tončev.
 
 (R.Irić)
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: